tirsdag den 20. august 2013

Madpakke # 4


Madkassen i dag: Små spyd, glutenfri tortellini, gulerødder, blåbær, sugar snaps og æble.

4 kommentarer:

 1. Hold da op hvor er de flotte, men jeg tænker min dreng på 4 han kommer tit hjem med en rodet rund madkasse det vil sige så har man lige tabt den et par gange og man skal da også lige lave noget ved ham man står ved siden af... bliver det så ikke ufatteligt uoverskueligt hvis det sådanne bliver kastet rundt??
  men det er stadig mega dejligt at få noget inspiration (det kan jeg altid bruge :D ) og nogle af tingene kan jeg ikke lige gennemskue hvad der er i så måske en lille oversigt hvad du har puttet i madkassen (hvis du vil røbe det:D ) det kunne være rigtig deligt og hvad det er du pynter med (tænker her på sommerfuglene dem kan jeg slet ikke dreje hvad det er)

  SvarSlet
  Svar
  1. De små sommerfugle er kage pynt.

   Mht hvad der er i madkassen, så skulle det gerne stå nedenunder alle billederne.

   Hilsen Gitte

   Slet
 2. Jeg tror ikke min første kommentar kom ind så prøver lige igen :)
  Det jeg tænker er at min søn tit kommer hjem med en meget rodet madkasse fordi man lige har tabt den på gulvet eller man har taget ved den og holdt den på højkant og min frygt i dette ellers så flotte er at det hele ville ligne en rodebunke på meget kort tid... eller er det ikke noget du oplever??
  men lige meget hvad så får man jo en masse ideer med dine flotte madkasser men en lille ide var måske hvar hvad du puttet i dem på nogle af billederne kan jeg ikke gennemskue hvad det er du har i det er ikke så meget denne men fx har du en hvor der er noget der ligner små vandmaloner, du har også nogle hvide kugler hvad er det???
  det var bare lige mine tanker og spørgsmål :)

  SvarSlet
 3. Hej.

  Jeg oplever ikke at det hele bliver rodet sammen. Det jeg gør, er at putte meget af maden i små boxe hvor der er låg til. Bagefter fylder jeg de tomme pladser ud med æbler i skiver, ærter, agurk, gulerødder osv. De små kugler er lavet af melon gravet ud med en ske.
  Hvis du har flere spørgsmål, skriver du bare.

  Hilsen Gitte

  SvarSlet