mandag den 9. december 2013

Pebernødder, brunkager og flødeboller



Glutenfri brunkager og pebernødder.

Glutenfri brunkager:

75 g smør
1/2 dl brun farin
1 dl mørkt sirup
1/2 tsk natron
1 tsk kanel
1/2 tsk nelliker
1/2 tsk ingefær
Mellem 150-200 g glutenfri mel.

Pisk smør, farin og sirup. Tilsæt krydderier og natron. pisk igen.
Tilsæt mel lidt af gangen. Dejen må ikke blive for tør.
Bages ved 175 grader i 5-7 min.
Lad kagerne køle lidt af på bagepladen før de flyttes over på en rist.

2 kommentarer:

  1. Ser lækkert ud
    Har du en opskrift på flødebollerne?

    SvarSlet
  2. Hej

    Tak for det.
    Du kan finde opskriften lige her : http://glutenfriopskrifter.blogspot.dk/2012/12/glutenfri-fldeboller.html

    Hilsen Gitte

    SvarSlet